Pikavippi pankkitunnuksilla on helppoa

Pikavippi pankkitunnuksilla

pikavippi ilman puhelinta
Pikalainojen alkuaikoina oli enemmän sääntö kuin poikkeus hakea lainaa tekstiviestillä. Tämä johti siihen että tekstiviestikuluja maksettiin lainaamisen yhteydessä palvelumaksuina ja tämä saattoi tuoda huomattavia kuluja lainasumman päälle.

Nykyisin pikavippi pankkitunnuksilla on käytännössä mahdollista miltei jokaisen lainaajan sivustoilta. On erittäin näppärää käyttää verkkopankkitunnuksia ja sähköistä hakemusta lainan hakemiseen. Kuitenkin tarvitset joissakin tapauksissa puhelinliittymän johon sinulle lähetetään pin-tunnuksesi mutta yleensä tähän tarkoitukseen kelpaa myös prepaid liittymä.

Onko luotettavaa hakea pikavippiä ilman puhelinta?
Jos haet esim. ylläolevan linkin kautta lainaa pankkitunnuksien kanssa, voit olla varma että lainanhakeminen on turvallista. Henkilöllisyytesi varmennetaan verkkopankkitunnusten avulla ja tämä helpottaa myös jatkossa lainan hakemista jos siihen on tarvetta. Lisäksi pankkitunnuksien kanssa lainan hakeminen varmistaa että myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat ohjautuvat takuuvarmasti omalle tilillesi eikä ole riskiä että olet näpytellyt tilinumerosi väärin.

pikavippi pankkitunnuksillaKun olet kerran hakenut pikavippiä ilman puhelinta, huomaat että se on erittäin helppoa ja nopeaa. Muista kuitenkin että pidät puhelimesi lähelläsi lainaa hakiessasi jotta saat pin-tunnuksesi vastaanotettua.

Yhteenveto

Pikalaina pankkitunnuksilla on siis nykyisin enemmän sääntö kuin poikkeus ja lähes kaikki hyvät pikavippaajat myöntävät lainaa ilman puhelinta. Vippiformat käyttävät tupas-tunnistusta jossa sinun henkilötietosi tarkastetaan nettipankkitunnuksien avulla. Tämä helpottaa lainan hakemista sekä säästää kuluissa. Ennen vippifirmat pystyivät nyhtämään kuluttajilta rahaa tekstarikuluissa mutta onneksi asiat ovat muuttuneet. Katso siis yllä esittelemältämme sivustolta mistä paras ja halvin pikalaina pankkitunnuksilla irtoaa!

 

Suositeltavaa luettavaa

Edullisin pikavippi löytyy näillä vinkeillä

Kuinka löytää halvin pikavippi?

Jos tarvitset vipit ja lainat edullisesti, sinun kannattaa lukea nämä pikavippivihjeet ja halvin pikavippi voi löytyä nopeasti ja vaivattomasti.

Kiire? Katso tästä lista edullisimmista pikavipeistä…

Äkkiä mietittynä voit ajatella ettei pikalainayrityksien välillä ole juurikaan eroja mutta jos maltat viettää pienen hetken vertailemalla eri pikalainoja, voit saada säästöä – jopa paljonkin – kun otat huomioon muutaman tärkeän asian.

Mikä on todellinen lainantarpeesi

Lainan kulut ja lainasumma ovat melko usein käsi kädessä. Tämähän tarkoittaa käytännössä sitä että mitä suurempi laina, sitä suuremmat kulut. Jos lähdet ottamaan pikalainaa, laske tarkasti mikä on todellinen summa jonka tarvitset. Älä ota ylimääräistä lainaa koska siitä tulee sinulle ylimääräistä kulua. Toisaalta ei ole järkevää ottaa liian pientäkään lainaa sillä jos huomaat että rahat loppuvat, voi olla että tarvitset ottaa uuden lainan…josta tulee taas lisää kuluja. Päällekkäiset pikalainat eivät ole hyvästä joten mitoita lainasi niin että rahat riittävät hankintoihisi. Ota lainoja kohtuudella.

Maksa lainasi takaisin nopeasti

Lainan takaisinmaksuaika on myöskin suhteessa korkokuluihin. Mitä nopeammin voit maksella lainan takaisin, sitä vähemmän sinulle tulee kuluja. Tietenkin tässä kannattaa laskea henkilökohtainen talous tarkkaan ettei käy niin että lainan lyhennyksen jälkeen ei jää rahaa talouden pyörittämiseen. Kuitenkin, jos rahatilanteesi sallii, on hyvä maksaa pikavippi mahdollisimman pian pois.

Pikavippi ilman puhelinta tuo säästöä

Nykyisin useat pikalainayritykset suosivat sähköistä hakemista. Verkkohakemuksella tehty lainahakemus sitäpaitsi tulee edullisemmaksi kun sinun ei tarvitse maksaa tekstiviestikuluja. Jos siis haluat säästää kuluissa, ota pikalaina pankkitunnuksilla.

Halpa pikavippi löytyy vertailemalla

Pikalainoja verratessa voi joskus yllättyä suuresti. Lainojen ehdoissa, koroissa ja maksuajoissa on erittäin suurta hajontaa ja tämän takia vippivertailua kannattaa tehdä. Sinun tarvitsee ottaa vain muutama pikalainayritys vertailukohteiksi ja huomaat että toisen yrityksen halvin pikavippi tulee toisesta yrityksestä vielä edullisemmaksi.

Suositeltavaa luettavaa

Mistä löytyy Halvin pikavippi – vinkkejä pikalainan ottamiseen

Vertaamalla löytyy halvin pikavippi

Huom. Jos kyseessä on ensimmäinen pikalainasi, on halvin pikavippi vivus.fi:n laina. Vivus myöntää ensimmäisen lainan ilman korkokuluja joten maksat vain lainaamasi rahasumman takaisin!

Katso tästä lisää tietoa Vivus.fi -sivustolta…

Täältä näet listan muista edullisista pikalainoista…

 

Yleisesti vippilainoista ja lainojen ehdoista
Pikalaina on nopeasti takaisinmaksettava luotto jonka saamiseen ei yleensä tarvitse vakuutta tai takaajaa. Pika vippi myönnetään pikaisesti ja monesti lainapäätöksen saakin jopa vartin sisällä hakemisesta, ja rahat maksetaan saman tien pankkitilillesi. Jos kuitenkin haluat saada mahdollisimman edullisen pikavipin, kannattaa tehdä pientä vertailua sillä pikalainojen ehdoissa sekä maksukäytännöissä voi olla suuriakin eroja. Jos tahdot säästää lainan kuluissa, ei sinun suinpäin kannata ottaa ensimmäistä pikalainaa vaan ottaa vertailuun 3-4 eri pikaluottofirmaa jolloin saat hyvän käsityksen millaisilla ehdoilla eri pikavippiyritykset toimivat.

Halvin pikavippi – Vakuudeton laina on riski luotonmyöntäjälle

Kuten yllä jo sanottiin, pikavipit ja pikaluotot ovat ilman vakuutta olevia lainoja. Tämä tarkoittaa sitä että yritys joka myöntää edellämainittuja lainoja ottaa suuremman riskin kuin silloin jos lainaa myönnetään vakuutta vastaan. Tästä voidaan päätellä että on täysin luonnollista että vippifirmojen korot ovat hieman suuremmat. Kuitenkin kannattaa muistaa että mitä pikaisemmin laina maksetaan takaisin luotonmyöntäjälle, sitä pienemmillä kustannuksilla selviää. Niin, ja asia joka on puhuttanut jo pitkään on pikavippien tähtitieteelliseltä tuntuva vuosikorko. Tilastokeskuksen mukaan nopeasti maksettava vippilaina on edukkaampi vaihtoehto moneen pankin kulutusluottoon verrattuna.

Kulutusluottoa kun voidaan maksaa pari-kolme vuotta kun vippilaina maksellaan n. 2 viikon sisällä pois (tai suuremmat pikavipit n. parin kk:n sisällä)

Milloin pikalainat voivat olla hyvä vaihtoehto?

Tämänhetkinen taloustilanne on monelle rankkaa aikaa. Rahat on tiukassa ja säästöön ei rahaa pysty laittamaan. Jos rahaa ei ole säästössä ja esim. pakastin tai jääkaappi särkyy yllättäen, tarvitaan rahaa nopeasti. Tällaiseen tilanteeseen pikavippi on oivallinen ratkaisu. Täytyy kuitenkin pitää mielessä jo pikalainoja ottaessa että sinulla tulee olla riittävä maksukyky hoitaa lainan takaisinmaksu ajallaan.

Jos luottotietosi ja maksukykysi on kunnossa, voi pikavippi olla erittäin hyvä vaihtoehto äkilliseen rahoituksen tarpeeseen.

Missä tilanteessa ei kannata ottaa pikavippejä?

Tärkein asia joka täytyy pitää mielessä on se että pikalainat maksetaan nopealla aikataululla takaisin. Sinun tuleekin olla hyvin selvillä rahatilanteestasi ja tietää tarkkaan milloin seuraava palkkasi tulee jotta et joudu vaikeuksiin takaisinmaksun kanssa. Jos tulosi eivät ole säännölliset, kannattaa harkita todella tarkkaan onko vippi sinulle kuitenkaan se oikea vaihtoehto vai pärjäisitkö ilman. Eräs tilanne missä lainoja ei missään nimessä kannata ottaa on edellisten lainojen maksaminen! Jos olet tilanteessa jossa sinulla on useita pikavippilainoja etkä pysty niitä hoitamaan, on tilanne jo livennyt käsistäsi ja tällöin on syytä ottaa välittömästi yhteyttä velkaneuvontaan. Edes halvin pikavippi ei ole ratkaisu velkakierteen katkaisuun vaan silloin tarvitaan ammattihenkilön apua.

Jos tarvitset suurempia lainoja kuten lainaa 1000 euroa, kannattaa katsoa tämä sivusto…

Suositeltavaa luettavaa

Halvin pikavippi – löydä halpa vippilaina täältä

Halvin pikavippi – pikavipit kielletään?

Halvin pikavippi sivusto on huolissaan pikalaina yrityksien tulevaisuudesta.

Onko tämä mahdollista muualla kuin suomen maassa…pikavippitoiminta on kannattavaa liiketoimintaa ja pika vippi on ainutlaatuinen laina jollaisia esim. pankit eivät kykene tarjoamaan. (jos et usko, kokeile saada pankista lainaa heti tilille…ei onnistu…)
Tämän lisäksi pikaluotto on yllätyksellisesti jopa halvempi kustannuksiltaan kuin monet pankkien korttilainat sekä kulutusluotot.

Ja nyt kuitenkin eduskunta keskustelee siitä että pikalainat täytyy kieltää. Perusteena tälle on suomalaisten ylivelkaantuminen joka muka johtuu pikalainojen tapaisista lainoista. Itse asiassa reilusti yli 100 kansanedustajaa voisi lakkauttaa pikavippitoiminnan kokonaan. Ja jos

pikalainayrityksille ei totaalikieltoa tule, pitäisi kansanedustajistomme mielestä asettaa melkoinen määrä rajoituksia pikavippi firmoille. Jos nämä rajoitukset tulevat voimaan, se tarkoittaa eräiden tahojen mukaan pikalainaajien kuoliniskua. Emme kuitenkaan vielä tiedä varmaksi mitä tuleman pitää joten ainoa jonka voimme tehdä on odottaa mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Kansanedustajat päättävät toimenpiteistä syksyn 2012 aikana joten ennen sitä pikalainan ottaminen onnistuu normaalisti ja halvin pikavippi sivustolta edullisin pikavippi löytyy helpolla.

 

Halvin pikavippi – suomalaisten velkaantuminen ei johdu…

Tietenkin olemme huolissamme ihmisistä jotka ajautuvat jatkuvalla lainaamisella velkaantumiskierteeseen mutta tilastollisesti vippilaina ei ole pääosassa velkaantumisessa. Kansanedustajat eivät näköjään ole vaivautuneet ottamaan selvää yksinkertaisista tilastoista joista selviää monta mielenkiintoista asiaa suomalaisten velkaantumisesta. Pikalaina on noissa tilastoissa onnettoman vähäisessä osassa. Eräs mielenkiintoinen seikka pikalainoista on myös seuraava: pikavippi 100e maksaa kuluttajalle n.125€. Pankkien pitempiaikaiset kulutuslainat maksavat usein monta kertaa enemmän koska ne ovat maksuajaltaan pitempiä.

Emme halua kenenkään velkaantuvan pikavippien takia eikä sitä halua pikalainafirmatkaan. Vastoin yleistä luuloa, pikavippi yritykset eivät tienaa sentin senttiä pikalainaista jota ei makseta pois. Tämän takia yritykset joiden kautta vipit ja lainat saa nopeasti, käyvät tarkasti läpi hakijan maksukyvyn sekä luotto -ym. tiedot.

Jos olet jo valmiiksi velkaantunut ja sinulla on luottotieto-ongelmia, et varmastikaan saa vippiä, ja vaikka saisitkin ei sinun sitä kannata ottaa vaikka tarjolla olisi maailman halvin pikavippi.

Halvin pikavippi – muista vastuullinen lainaaminen

Pikavipit ovat eräs varteenotettava tapa rahoittaa tilanteita jotka tulevat yllätyksenä. Vaikka sinulla olisi kiire saada lainaa, muista etukäteen että vippilaina pitää maksaa eräpäivään mennessä takaisin. Pikavippi luottotiedottomalle on nykyään mahdoton yhtälö. Pikavippi ilman luottotietoja on pika vippi yritykselle huonoa liiketoimintaa eikä pikalaina ilman luottotietoja näin ollen tule onnistumaan.

Myöskin, jos tarkoituksesi on ottaa halvin pikavippi siihen että hoitelet sillä edellisiä velkojasi takaisin, ei sinun tule ottaa pikavippiä.

Jos olet velkakierteessä, ota yhteys velkaneuvojaan joka voi auttaa sinua selviytymään tilanteesta kaikista parhaiten.

Jos sinulla siis on läjäpäin maksamattomia laskuja ja tuntuu että elämäsi on epätoivoista rahatilanteesi takia, voi yhteydenotto velkaneuvontaan pelastaa sinut pahemmalta velkaantumiselta.

Halvin pikavippi – lainaa maksukykyisille

Vipit ja lainat ovat tarkoitettu henkilöille joilla on maksukykyä ja vakituiset tulot. Jos rahatilanteesi ja luottotietosi ovat kunnossa ja tarvitset lainaa nopeasti sekä olet varma että voit hoitaa pika vippi lainasi pois, emme näe estettä lainaamiselle.

Tulemmekin hiukan myöhemmin tarjoamaan näillä sivuilla parhaat paikat joiden kautta halvin pikavippi onnistuu helpoiten. Päivitämme tätä sivua mahdollisimman usein jotta saisit sinulle sopivimman pikavipin luotettavasti tilillesi.

halvin pikavippiTässä hyviä sivustoja joista löydät lisätietoa aiheesta:

Jos haluat nähdä listauksen tämän hetken parhaista vippilaina -yrityksistä, klikkaa tästä…

Täältä näet mistä löytyy pikavippi ilman puhelinta

Jos tarvitset kulutusluottoa, suosittelemme tätä sivustoa: kulutusluotto heti

Lainalaskuri – sivustolla voit vertailla asuntolainat sekä kulutusluotot nopeasti yhdellä hakemuksella

Halvin pikavippi pääsivulle

Suositeltavaa luettavaa