Edullisin pikavippi löytyy näillä vinkeillä

Kuinka löytää halvin pikavippi?

Jos tarvitset vipit ja lainat edullisesti, sinun kannattaa lukea nämä pikavippivihjeet ja halvin pikavippi voi löytyä nopeasti ja vaivattomasti.

Kiire? Katso tästä lista edullisimmista pikavipeistä…

Äkkiä mietittynä voit ajatella ettei pikalainayrityksien välillä ole juurikaan eroja mutta jos maltat viettää pienen hetken vertailemalla eri pikalainoja, voit saada säästöä – jopa paljonkin – kun otat huomioon muutaman tärkeän asian.

Mikä on todellinen lainantarpeesi

Lainan kulut ja lainasumma ovat melko usein käsi kädessä. Tämähän tarkoittaa käytännössä sitä että mitä suurempi laina, sitä suuremmat kulut. Jos lähdet ottamaan pikalainaa, laske tarkasti mikä on todellinen summa jonka tarvitset. Älä ota ylimääräistä lainaa koska siitä tulee sinulle ylimääräistä kulua. Toisaalta ei ole järkevää ottaa liian pientäkään lainaa sillä jos huomaat että rahat loppuvat, voi olla että tarvitset ottaa uuden lainan…josta tulee taas lisää kuluja. Päällekkäiset pikalainat eivät ole hyvästä joten mitoita lainasi niin että rahat riittävät hankintoihisi. Ota lainoja kohtuudella.

Maksa lainasi takaisin nopeasti

Lainan takaisinmaksuaika on myöskin suhteessa korkokuluihin. Mitä nopeammin voit maksella lainan takaisin, sitä vähemmän sinulle tulee kuluja. Tietenkin tässä kannattaa laskea henkilökohtainen talous tarkkaan ettei käy niin että lainan lyhennyksen jälkeen ei jää rahaa talouden pyörittämiseen. Kuitenkin, jos rahatilanteesi sallii, on hyvä maksaa pikavippi mahdollisimman pian pois.

Pikavippi ilman puhelinta tuo säästöä

Nykyisin useat pikalainayritykset suosivat sähköistä hakemista. Verkkohakemuksella tehty lainahakemus sitäpaitsi tulee edullisemmaksi kun sinun ei tarvitse maksaa tekstiviestikuluja. Jos siis haluat säästää kuluissa, ota pikalaina pankkitunnuksilla.

Halpa pikavippi löytyy vertailemalla

Pikalainoja verratessa voi joskus yllättyä suuresti. Lainojen ehdoissa, koroissa ja maksuajoissa on erittäin suurta hajontaa ja tämän takia vippivertailua kannattaa tehdä. Sinun tarvitsee ottaa vain muutama pikalainayritys vertailukohteiksi ja huomaat että toisen yrityksen halvin pikavippi tulee toisesta yrityksestä vielä edullisemmaksi.

Suositeltavaa luettavaa