Halvin pikavippi – löydä halpa vippilaina täältä

Halvin pikavippi – pikavipit kielletään?

Halvin pikavippi sivusto on huolissaan pikalaina yrityksien tulevaisuudesta.

Onko tämä mahdollista muualla kuin suomen maassa…pikavippitoiminta on kannattavaa liiketoimintaa ja pika vippi on ainutlaatuinen laina jollaisia esim. pankit eivät kykene tarjoamaan. (jos et usko, kokeile saada pankista lainaa heti tilille…ei onnistu…)
Tämän lisäksi pikaluotto on yllätyksellisesti jopa halvempi kustannuksiltaan kuin monet pankkien korttilainat sekä kulutusluotot.

Ja nyt kuitenkin eduskunta keskustelee siitä että pikalainat täytyy kieltää. Perusteena tälle on suomalaisten ylivelkaantuminen joka muka johtuu pikalainojen tapaisista lainoista. Itse asiassa reilusti yli 100 kansanedustajaa voisi lakkauttaa pikavippitoiminnan kokonaan. Ja jos

pikalainayrityksille ei totaalikieltoa tule, pitäisi kansanedustajistomme mielestä asettaa melkoinen määrä rajoituksia pikavippi firmoille. Jos nämä rajoitukset tulevat voimaan, se tarkoittaa eräiden tahojen mukaan pikalainaajien kuoliniskua. Emme kuitenkaan vielä tiedä varmaksi mitä tuleman pitää joten ainoa jonka voimme tehdä on odottaa mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Kansanedustajat päättävät toimenpiteistä syksyn 2012 aikana joten ennen sitä pikalainan ottaminen onnistuu normaalisti ja halvin pikavippi sivustolta edullisin pikavippi löytyy helpolla.

 

Halvin pikavippi – suomalaisten velkaantuminen ei johdu…

Tietenkin olemme huolissamme ihmisistä jotka ajautuvat jatkuvalla lainaamisella velkaantumiskierteeseen mutta tilastollisesti vippilaina ei ole pääosassa velkaantumisessa. Kansanedustajat eivät näköjään ole vaivautuneet ottamaan selvää yksinkertaisista tilastoista joista selviää monta mielenkiintoista asiaa suomalaisten velkaantumisesta. Pikalaina on noissa tilastoissa onnettoman vähäisessä osassa. Eräs mielenkiintoinen seikka pikalainoista on myös seuraava: pikavippi 100e maksaa kuluttajalle n.125€. Pankkien pitempiaikaiset kulutuslainat maksavat usein monta kertaa enemmän koska ne ovat maksuajaltaan pitempiä.

Emme halua kenenkään velkaantuvan pikavippien takia eikä sitä halua pikalainafirmatkaan. Vastoin yleistä luuloa, pikavippi yritykset eivät tienaa sentin senttiä pikalainaista jota ei makseta pois. Tämän takia yritykset joiden kautta vipit ja lainat saa nopeasti, käyvät tarkasti läpi hakijan maksukyvyn sekä luotto -ym. tiedot.

Jos olet jo valmiiksi velkaantunut ja sinulla on luottotieto-ongelmia, et varmastikaan saa vippiä, ja vaikka saisitkin ei sinun sitä kannata ottaa vaikka tarjolla olisi maailman halvin pikavippi.

Halvin pikavippi – muista vastuullinen lainaaminen

Pikavipit ovat eräs varteenotettava tapa rahoittaa tilanteita jotka tulevat yllätyksenä. Vaikka sinulla olisi kiire saada lainaa, muista etukäteen että vippilaina pitää maksaa eräpäivään mennessä takaisin. Pikavippi luottotiedottomalle on nykyään mahdoton yhtälö. Pikavippi ilman luottotietoja on pika vippi yritykselle huonoa liiketoimintaa eikä pikalaina ilman luottotietoja näin ollen tule onnistumaan.

Myöskin, jos tarkoituksesi on ottaa halvin pikavippi siihen että hoitelet sillä edellisiä velkojasi takaisin, ei sinun tule ottaa pikavippiä.

Jos olet velkakierteessä, ota yhteys velkaneuvojaan joka voi auttaa sinua selviytymään tilanteesta kaikista parhaiten.

Jos sinulla siis on läjäpäin maksamattomia laskuja ja tuntuu että elämäsi on epätoivoista rahatilanteesi takia, voi yhteydenotto velkaneuvontaan pelastaa sinut pahemmalta velkaantumiselta.

Halvin pikavippi – lainaa maksukykyisille

Vipit ja lainat ovat tarkoitettu henkilöille joilla on maksukykyä ja vakituiset tulot. Jos rahatilanteesi ja luottotietosi ovat kunnossa ja tarvitset lainaa nopeasti sekä olet varma että voit hoitaa pika vippi lainasi pois, emme näe estettä lainaamiselle.

Tulemmekin hiukan myöhemmin tarjoamaan näillä sivuilla parhaat paikat joiden kautta halvin pikavippi onnistuu helpoiten. Päivitämme tätä sivua mahdollisimman usein jotta saisit sinulle sopivimman pikavipin luotettavasti tilillesi.

halvin pikavippiTässä hyviä sivustoja joista löydät lisätietoa aiheesta:

Jos haluat nähdä listauksen tämän hetken parhaista vippilaina -yrityksistä, klikkaa tästä…

Täältä näet mistä löytyy pikavippi ilman puhelinta

Jos tarvitset kulutusluottoa, suosittelemme tätä sivustoa: kulutusluotto heti

Lainalaskuri – sivustolla voit vertailla asuntolainat sekä kulutusluotot nopeasti yhdellä hakemuksella

Halvin pikavippi pääsivulle

Suositeltavaa luettavaa