Mistä löytyy Halvin pikavippi – vinkkejä pikalainan ottamiseen

Vertaamalla löytyy halvin pikavippi

Huom. Jos kyseessä on ensimmäinen pikalainasi, on halvin pikavippi vivus.fi:n laina. Vivus myöntää ensimmäisen lainan ilman korkokuluja joten maksat vain lainaamasi rahasumman takaisin!

Katso tästä lisää tietoa Vivus.fi -sivustolta…

Täältä näet listan muista edullisista pikalainoista…

 

Yleisesti vippilainoista ja lainojen ehdoista
Pikalaina on nopeasti takaisinmaksettava luotto jonka saamiseen ei yleensä tarvitse vakuutta tai takaajaa. Pika vippi myönnetään pikaisesti ja monesti lainapäätöksen saakin jopa vartin sisällä hakemisesta, ja rahat maksetaan saman tien pankkitilillesi. Jos kuitenkin haluat saada mahdollisimman edullisen pikavipin, kannattaa tehdä pientä vertailua sillä pikalainojen ehdoissa sekä maksukäytännöissä voi olla suuriakin eroja. Jos tahdot säästää lainan kuluissa, ei sinun suinpäin kannata ottaa ensimmäistä pikalainaa vaan ottaa vertailuun 3-4 eri pikaluottofirmaa jolloin saat hyvän käsityksen millaisilla ehdoilla eri pikavippiyritykset toimivat.

Halvin pikavippi – Vakuudeton laina on riski luotonmyöntäjälle

Kuten yllä jo sanottiin, pikavipit ja pikaluotot ovat ilman vakuutta olevia lainoja. Tämä tarkoittaa sitä että yritys joka myöntää edellämainittuja lainoja ottaa suuremman riskin kuin silloin jos lainaa myönnetään vakuutta vastaan. Tästä voidaan päätellä että on täysin luonnollista että vippifirmojen korot ovat hieman suuremmat. Kuitenkin kannattaa muistaa että mitä pikaisemmin laina maksetaan takaisin luotonmyöntäjälle, sitä pienemmillä kustannuksilla selviää. Niin, ja asia joka on puhuttanut jo pitkään on pikavippien tähtitieteelliseltä tuntuva vuosikorko. Tilastokeskuksen mukaan nopeasti maksettava vippilaina on edukkaampi vaihtoehto moneen pankin kulutusluottoon verrattuna.

Kulutusluottoa kun voidaan maksaa pari-kolme vuotta kun vippilaina maksellaan n. 2 viikon sisällä pois (tai suuremmat pikavipit n. parin kk:n sisällä)

Milloin pikalainat voivat olla hyvä vaihtoehto?

Tämänhetkinen taloustilanne on monelle rankkaa aikaa. Rahat on tiukassa ja säästöön ei rahaa pysty laittamaan. Jos rahaa ei ole säästössä ja esim. pakastin tai jääkaappi särkyy yllättäen, tarvitaan rahaa nopeasti. Tällaiseen tilanteeseen pikavippi on oivallinen ratkaisu. Täytyy kuitenkin pitää mielessä jo pikalainoja ottaessa että sinulla tulee olla riittävä maksukyky hoitaa lainan takaisinmaksu ajallaan.

Jos luottotietosi ja maksukykysi on kunnossa, voi pikavippi olla erittäin hyvä vaihtoehto äkilliseen rahoituksen tarpeeseen.

Missä tilanteessa ei kannata ottaa pikavippejä?

Tärkein asia joka täytyy pitää mielessä on se että pikalainat maksetaan nopealla aikataululla takaisin. Sinun tuleekin olla hyvin selvillä rahatilanteestasi ja tietää tarkkaan milloin seuraava palkkasi tulee jotta et joudu vaikeuksiin takaisinmaksun kanssa. Jos tulosi eivät ole säännölliset, kannattaa harkita todella tarkkaan onko vippi sinulle kuitenkaan se oikea vaihtoehto vai pärjäisitkö ilman. Eräs tilanne missä lainoja ei missään nimessä kannata ottaa on edellisten lainojen maksaminen! Jos olet tilanteessa jossa sinulla on useita pikavippilainoja etkä pysty niitä hoitamaan, on tilanne jo livennyt käsistäsi ja tällöin on syytä ottaa välittömästi yhteyttä velkaneuvontaan. Edes halvin pikavippi ei ole ratkaisu velkakierteen katkaisuun vaan silloin tarvitaan ammattihenkilön apua.

Jos tarvitset suurempia lainoja kuten lainaa 1000 euroa, kannattaa katsoa tämä sivusto…

Suositeltavaa luettavaa