Pikavippi pankkitunnuksilla on helppoa

Pikavippi pankkitunnuksilla

pikavippi ilman puhelinta
Pikalainojen alkuaikoina oli enemmän sääntö kuin poikkeus hakea lainaa tekstiviestillä. Tämä johti siihen että tekstiviestikuluja maksettiin lainaamisen yhteydessä palvelumaksuina ja tämä saattoi tuoda huomattavia kuluja lainasumman päälle.

Nykyisin pikavippi pankkitunnuksilla on käytännössä mahdollista miltei jokaisen lainaajan sivustoilta. On erittäin näppärää käyttää verkkopankkitunnuksia ja sähköistä hakemusta lainan hakemiseen. Kuitenkin tarvitset joissakin tapauksissa puhelinliittymän johon sinulle lähetetään pin-tunnuksesi mutta yleensä tähän tarkoitukseen kelpaa myös prepaid liittymä.

Onko luotettavaa hakea pikavippiä ilman puhelinta?
Jos haet esim. ylläolevan linkin kautta lainaa pankkitunnuksien kanssa, voit olla varma että lainanhakeminen on turvallista. Henkilöllisyytesi varmennetaan verkkopankkitunnusten avulla ja tämä helpottaa myös jatkossa lainan hakemista jos siihen on tarvetta. Lisäksi pankkitunnuksien kanssa lainan hakeminen varmistaa että myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat ohjautuvat takuuvarmasti omalle tilillesi eikä ole riskiä että olet näpytellyt tilinumerosi väärin.

pikavippi pankkitunnuksillaKun olet kerran hakenut pikavippiä ilman puhelinta, huomaat että se on erittäin helppoa ja nopeaa. Muista kuitenkin että pidät puhelimesi lähelläsi lainaa hakiessasi jotta saat pin-tunnuksesi vastaanotettua.

Yhteenveto

Pikalaina pankkitunnuksilla on siis nykyisin enemmän sääntö kuin poikkeus ja lähes kaikki hyvät pikavippaajat myöntävät lainaa ilman puhelinta. Vippiformat käyttävät tupas-tunnistusta jossa sinun henkilötietosi tarkastetaan nettipankkitunnuksien avulla. Tämä helpottaa lainan hakemista sekä säästää kuluissa. Ennen vippifirmat pystyivät nyhtämään kuluttajilta rahaa tekstarikuluissa mutta onneksi asiat ovat muuttuneet. Katso siis yllä esittelemältämme sivustolta mistä paras ja halvin pikalaina pankkitunnuksilla irtoaa!

 

Suositeltavaa luettavaa